مرغ سوخاری رزیمی
سرگرمی و تفریح و بازی و دانلود و آموزش

 

مواد لازم:
 
ران مرغ بدون پوست و استخوان: ۴ عدد
آب پرتقال: دو قاشق غذاخوری
خردل: دو قاشق غذاخوری
نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
کراکر سبوس‌دار پودرشده یا آرد سوخاری: سه چهارم پیمانه
رنده‌ی پوست پرتقال: یک قاشق غذاخوری
پیاز قرمز کوچک: یک عدد که خیلی ریز خرد شده باشد
فلفل: یک چهارم قاشق چای‌خوری


طرز تهیه:
فر را با دمای
۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. کف سینی فر را فویل کشیده و خیلی کم چرب کنید. در یک کاسه‌ی کوچک، آب پرتقال، خردل و نمک رو مخلوط کنید. کراکر پودرشده یا آرد سوخاری را هم در یک بشقاب با رنده‌ی پوست پرتقال و پیاز ریزشده و فلفل مخلوط کنید. با قلم‌موی آشپزی یا قاشق اطراف قطعه‌های مرغ را کاملا به مخلوط آب پرتقال و خردل و نمک آغشته کنید، بعد در مخلوط آرد سوخاری بغلتانید و فشار دهید که این مخلوط به مرغ بچسبد. قطعات مرغ را در سینی فر بچینید و یک ربع در فر بپزید بعد مرغ‌ها را برگردانید تا یک ربع الی بیست دقیقه‌ی دیگر هم در فر بپزند.

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








تاریخ: پنج شنبه 12 بهمن 1391برچسب:آشپزی کم دردسر , مرغ سوخاری رزیمی,
ارسال توسط اسماعیل عربی
آخرین مطالب

آرشیو مطالب
بهداشت و سلامت
امکانات جانبی

پیج رنک